Festa de la castanyada 2017

publicado en: Uncategorized | 0

El proper 31 d'octubre celebrarem a l'escola la festa de la Castanyada. Entre les diferents activitats que hem programat hi ha "XI Exposició de Fruits de la Tardor Disfressats". Com cada any, us demanem la vostra col.laboració i participació en la festa.
La nostra porposta és que cada nen/a porti un fruit de la tardor (magranes, castanyes, moniatos, nous, codonys, etc..) disfressat de manera senzilla i original. Aquests fruits s'hauran de portar a l'escola entre els dies 30 i 31 d'octubre. Donat que els treballs estan fets amb druits naturals, es recolliran la mateixa tarda de la festa, a la sortida. Cada familia haurà de recollir el fruit/a disfressat que ha portat per tal d'evitar que es facin malbé. Si no els recolliu aniran a les escombraries.

Us convidem a totes les famílies a venir per compratir una estoneta amb nosaltres el dia 31. La festa la farem a la pista coberta. Cap a les 16 hores obrirem la porta del carrer La Salut ( al costat de l'hort).

Els alumnes aniran a les classes 10 minuts aprox. abans de sortir, i es farà la sortida com sempre. Els alumnes no poden marxar abans de 2/4 de 5 de la tarda. Cap pare o mare o persona autoritzada podrà endur-se al seu fill/a abans de l'hora.

Us hi esperem!

Activitats

Matí

Educació Infantil

-Tallers de cuina:

- P3: Aranyes

- P4: Fantasmes

- P5: Mòmies

Cicle inicial

-Tallers de cuina:

- 1: Panallets

- 2n: Escombres de bruixa

Cicle Mitjà

-Tallers de cuina:

- 1: Panallets

- 2n: Escombres de bruixa

Cicle Superior

-Tallers de cuina:

- Canapés de tardor

Tarda

Mengem el tastet dels productes elaborats als tallers.